Инициатива

Открийте “Супрадин®”

Пълноценна формула с доказана ефективност

Уникалната формула с мултивитамини и минерали на таблетките Супрадин® е създадена да побеждава умората и да се справя с липсата на хранителни вещества, така че да можете да се чувствате енергични, силни и здрави през целия ден.

Научете повече

продуктите “Супрадин”

Силата да стигате по-далеч

Възстановете силата си чрез Супрадин® Енерджи, мултивитамин и мултиминерал създаден, за да Ви помогне да останете активни и да победите умората.

Млада жена на колело

Списание "Презареди се с енергия"

Причини да се чувствате уморени

"Толкова съм уморен/а!" - колко често чувате това от Вашия партньор, дете, колега или приятел? Изтощението и умората са често срещани проблеми и има много възможни причини за тях. Когато анализирате причините, първо е важно да изключите медицински заболявания, тъй като изтощението често придружава заболяване.

Усмихващ се мъж на средна възраст, който чете вестник.

Списание "Презареди се с енергия"

Как да подобрите психическото си състояние?

Има някои начини за подобряване и поддържане в добро психично състояние. Тези съвети ще Ви помогнат по време на умствени усилия.

Дете изпълнено с радост

Интелигентно хранене

Витамини и минерали за нуждите на Вашите деца.

Научете повече за ролята на витамините и минералите в израстването на тялото на вашето дете, как да избегнете дефицит на калций и желязо и как да му осигурите здравословен хранителен режим.

Малко момиче съсредоточено в обръч.

Списание "Презареди се с енергия"

Как да подобрите концентрацията на Вашето дете?

Много деца имат трудности с фокуса и концентрацията. В повечето случаи това е така, защото са деца, имат много енергия, любопитни са за всичко около тях и се разсейват лесно. Също така за тях е трудно да останат фокусирани за продължителни периоди от време.

ВЛЕЗТЕ ВЪВ ФОРМА
С ФУТБОЛИСТИТЕ НА БАЙЕР!

На всички ни се е случвало: новата година започна, а ваканционният сезон с всичките си вкусни ястия се отрази малко на цялостната ни фитнес форма… Ако случаят е такъв, можем да Ви помогнем!

Супрадин® на Байер се обедини с членовете на отбора на Байер Леверкузен и ги помоли за някои практически съвети за правилни физически упражнения. Ще откриете, че не е толкова трудно да започнете - няма специално оборудване, само Вашето тяло и малко мотивация!

Разгледайте кратките клипове с фитнес треньора на Байер Леверкузен Грегор Щумф, към който се присъединяват Доминик Кох, Мичъл Вайзер и вратарят Торстен Киршбаум.

Помнете, че докато спортувате изразходвате повече енергия и губите по-големи количества витамини и минерали при изпотяване.
В подобни случаи е подходящо да увеличите приема на витамини и минерали, като например Супрадин®, за да поддържате оптимално физическото си състояние.

Супрадин® Енерджи Ви помага да запазите енергията си през целия ден – от сутрин до вечер!

Разгледайте най-добрите

Продукти за Вашите нужди

Ефервесцентни таблетки Супрадин® Енерджи

Ефервесцентни таблетки Супрадин®Енерджи

Мултивитамин с коензим Q10

Филмирани таблетки Супрадин Енерджи

Филмирани таблетки Супрадин® Енерджи

Мултивитамин с коензим Q10