КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ

supradyn-reviews

Вижте мнения за Супрадин на нашите потребители в България


Пия Супрадин, защото ми помага да набавям необходимото за организма количество витамини. Предпочитам го пред другите варианти на пазара, тъй като е от реномиран производител. За употреба се спирам на варианта с хапче пред разтворимия, защото смятам, че така дозата витамини е по-концентрирана и ми е по-удобно за приемане.

К.П., Инженер-поддръжка на мрежата в телекомуникационна компания

Харесвам разтворимите мултивитамини Супрадин, понеже мога да ги пия цяла година. Така винаги знам, че правя необходимото, за да подсиля имунитета си. Никой не обича да е болен и да се чувства постоянно изморен. А и са вкусни!

Б.П., Дигитален специалист в международна компания

Често се подлагам на тежки физически натоварвания, изискващи много енергия и издръжливост. Тогава пия Супрадин, за да съм спокоен, че съм си набавил необходимата ми за деня доза витамини и минерали и защото е вкусен, разтворен в до 200 мл вода, особено лятото.

К.А., Колоездач и природолюбител

Супрадин е моето спасение в напрегнатото ми ежедниевие!

Е.Б., Преподавател в университет

В разгара на ски сезона всяка сутрин, когато с нетърпение се отправяме към пистите, пия Супрадин заедно със закуската, за да съм енергична и във форма за цял ден спускане и снежни емоции! Уверена съм, че Супрадин дава енергия, защото съдържа важните съставки коензим Q10 и витамини от групата В, които доказано помагат на тялото да генерира енергия за спорта, който обичам.

В.Б., Фармацевт и любител скиор

Приемам Супрадин в състояния преди разболяване или по време на настинка и грип. Предпочитам таблетната форма. Супрадин Кидс са любим витамин-бонбонче за моя Емо. Давам го всеки ден, с малки прекъсвания. Вкусът, формата са му любими. Пие го с желание, винаги след закуска.

В.Н., майка на 8-годишен син

Споделете с нас

Открийте Супрадин

СУПРАДИН® ЕНЕРДЖИ

СУПРАДИН® ЕНЕРДЖИ

Открийте как Супрадин може да ви помогне да възстановите енергията си.

Научете повече
СУПРАДИН® КИДС

СУПРАДИН® КИДС

Научете как Супрадин Кидс може да помогне на детето ви да се презареди с енергия,
когато най-много се нуждае от нея.

Научете повече