В идеалния случай, децата трябва да набавят всички витамини и хранителни вещества, от които се нуждаят за здравословен растеж и развитие, посредством добре балансираното хранене.

Но в реалния живот това невинаги е възможно и витаминните добавки може да помогнат на детето ви да възстанови енергията си, когато се нуждае от нея.

Супрадин® Кидс съдържа девет витамина, които са важни за здравето на детето: А, В6, В12, С,D, E, биотин, ниацин, фолиева киселина. Той подпомага за здравословния растеж на детето, за развитието на мозъка и зрението.

Кога децата се нуждаят от презареждане на енергията?

Като родители, ние правим всичко по силите си, за да бъдат нашите деца здрави посредством разнообразно хранене, но дори и при най-добро желание, храненето на децата с правилните храни в правилния момент и правилните количества, е трудна задача.

Натоварен живот

Като се имат предвид всички домашни, извънкласни дейности, физически натоварващи спортове, динамичен график и постоянното изпълнение на множество задачи едновременно, не е учудващо, че средностатистически заетото дете може понякога да се изтощи.

Взискателни вкусове

Когато детето ви е претенциозно по отношение на храната и не приема редовно добре балансирани храни, състоящи се от цели, пресни продукти, то вероятно не получава всички витамини и минерали, от които се нуждае за обща жизненост и производство на енергия.

Мързеливо хранене

Децата са си деца и колкото и да се опитвате да ги учите да се хранят здравословно, те вероятно ще продължат да предпочитат някои не толкова здравословни храни, като избират бързото хранене и обработените храни и закуски с високо съдържание на захар и ще избягват микронутриентите.

Ограничени диети

Децата с ограничени или специализирани диети може да не успяват да приемат всички микронутриенти, от които се нуждаят, за да имат енергия да растат и да се развиват правилно. Децата вегетарианци или вегани или тези, които спазват режим на хранене без млечни продукти, също ще се повлияят добре от добавка, поддържаща енергийните им нива.

След заболяване

Ако детето ви се чувства изтощено след серия настинки и вируси и особено ако е трудно да го накарате да яде пресни плодове или зеленчуци, вие трябва да му осигурите необходимите количества витамини и минерали, за да се възстанови.

Кой мултивитамин е най-добър за деца?

Мултивитамините като Супрадин Кидс не трябва да заместват разнообразното хранене и активности, но могат да допълнят здравословния начин на живот и да помогнат на тялото ви да възстанови естествените си енергийни нива, когато те спаднат.

Тъй като детето ви расте, неговата нужда от енергия също нараства.

Супрадин Кидс може да осигури идеално възстановяване на енергията.

А освен това и има отличен вкус!

Открийте СУПРАДИН

СУПРАДИН® ЕНЕРДЖИ

СУПРАДИН® ЕНЕРДЖИ

Открийте как Супрадин може да ви помогне да възстановите енергията си.

Научете повече
СУПРАДИН® КИДС

СУПРАДИН® КИДС

Научете как Супрадин Кидс може да помогне на детето ви да се презареди с енергия,
когато най-много се нуждае от нея.

Научете повече